Skip to content

Activiteitenkalender

Bekijk ↓ hieronder onze verzameling van gratis of bijna gratis evenementen en leuke uitjes voor kinderen tijdens de vakanties en daarbuiten!
(Zelf een gratis evenement aanmelden?)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WAS

30 april | 15:00 - 1 mei | 14:30

Free

Casier & Dies maken poëtische peuter- en kleutervoorstellingen (van 2 tot 5 jaar) boordevol fantasie. Het duo ging jarenlang het land door met het succesvolle Moes, dat de Zilveren Krekel 2017 won: “Een lust voor oog, oor, neus en verbeelding” (Juryrapport VSCD).

Ook WAS zit vol verbeelding en gaat over de schoonheid en het spel in het alledaagse. Zoals bijvoorbeeld de was. Per week doen we die in Nederland gemiddeld 3,6 keer. Er was was. Er is was. Er zal altijd was zijn. Arme papa’s en mama’s. Of is het maar net hoe je het bekijkt? Voor kinderen zitten de was, de wasmand en de wasmachine namelijk vol leven!

Casier & Dies brengt een woordeloze voorstelling. De kinderen kunnen na afloop spelen in de theaterspeeltuin vol wasmachines, wasmanden, droogrekken en natuurlijk wasgoed.

3 voorstellingen:

Di. 30 april – 15:00
Wo. 1 mei – 11:00
Wo. 1 mei – 14:30

Gratis kaartjes
Voor meer informatie en het verkrijgen van een gratis kaartje, stuur een mailtje naar: kaartverkoop@schuur.nl en vermeldt dat je via HATKA komt. En ook natuurlijk met hoeveel kinderen je wilt komen en voor welke van de drie voorstellingen.

Gegevens

Begin:
30 april | 15:00
Einde:
1 mei | 14:30
Kosten:
Free

Locatie

Schuur
Lange Begijnestraat 9
Haarlem,2011 HH
+ Google Maps
Telefoon
023-5173900
Bekijk de site van Locatie
Back To Top