Skip to content

Wil je met jouw organisatie ook partner worden van onze alliantie en structureel meewerken aan de vermindering van armoede onder kinderen in Haarlem? Stuur dan een mailtje via ons partnerformulier hieronder, dan nemen we snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Waarom partner worden?

Kinderarmoede is een veelkoppig monster dat zich hardnekkig vastbijt in onze samenleving. Vanuit de overheid en door verschillende organisaties wordt op allerlei gebied hulp geboden, maar soms werken deze langs elkaar heen door gebrek aan informatie of communicatie. Juist daar wil De Haarlemse Alliantie tegen Kinderarmoede een rol spelen en wij hopen dat jouw organisatie zich bij ons aan wil sluiten. Wanneer we de handen ineen slaan en een sterk (vang)netwerk maken , kunnen we zorgen dat alle kinderen en hun ouders de beste kansen krijgen om zich te ontwikkelen en volledig mee te doen in onze stad.
Als partner van HATKA wordt je regelmatig uitgenodigd voor het actief deelnemen aan netwerkbijeenkomsten, en deze zijn altijd praktijkgestuurd en resultaatgericht. Zien jullie bijvoorbeeld knelpunten in de samenwerking tussen verschillende instanties, laat dit dan weten en bespreek het direct met de andere partners.

Meld je dus aan en word partner!

Partnerformulier

    Back To Top