Skip to content
Het Frans Hals Museum is het kunstmuseum van Haarlem. Maak kennis met - naast werk van Frans Hals, natuurlijk, een schat aan 16de- en 17de-eeuwse, moderne en hedendaagse kunst. Voor kinderen is het museum gratis en er is altijd wat te beleven, kijk maar:

Iedere dag
Speurtocht

De speurtocht voert je langs hoogtepunten uit onze collectie. Haal de speurtocht op bij de balie aan het Groot Heiligland en ontdek de topstukken van het Frans Hals Museum.

Meer info >

Iedere dag
De Dikke Doe- en Luistertour

De Dikke Doe- en Luistertour is een tour vol kunst, verhalen en opdrachten. Ruik een schilderij, doe een quiz, maak zelf een kunstwerk of verkleed je als schutter!
Meer info >

Iedere dag
Groepsportretten tekenen

In het museum, tussen de schilderijen kun jij je eigen portret tekenen en ophangen aan de muur. Maar je mag je kunstwerk natuurlijk ook altijd mee naar huis nemen. Laat je inspireren door groepsportretten in het Frans Hals Museum, bijvoorbeeld door de schuttersstukken van Frans Hals.

Meer info >

Elke zondag
Verhaal op de zaal

Ontdek korte kunstverhalen: Iedere zondag kun je tussen 13:00 en 15:30 uur luisteren naar een kort en inspirerend verhaal in een van de museumzalen van het Frans Hals Museum. In een kwartier ontdek je meer over een of meerdere kunstwerken of kunstenaars of daagt de rondleider je uit om aan de hand van een centraal thema anders naar de kunst te kijken en zo meer te zien.
Meer info >

Dit bericht delen:

Back To Top