Skip to content

Stichting Somaliërs Haarlem & Omgeving

terug

De Stichting Somaliërs Haarlem & Omgeving (SSHO) richt zich op de participatie en integratie van de Somalische gemeenschap in Haarlem.

In het Verbindings- en ontmoetingscentrum Schalkwijk Divers! aan de Floris van Adrichemlaan 102 biedt zij diverse activiteiten zoals koffieochtenden, inloopspreekuur, huiswerkbegeleiding, coaching van jongeren, sport- en andere vrijetijdsbesteding en bijeenkomsten over onderwijs, gezondheid, opvoeding en maatschappelijke ontwikkelingen.

Een fijne en prettige plek van waaruit zij hun projecten en activiteiten organiseren en uitvoeren. Voorzien van alle hedendaagse digitale mogelijkheden, breed inzetbaar meubilair en natuurlijk een keuken met bar voor een kopje koffie en thee.

SSHO is uiteraard aanwezig tijdens lopende activiteiten, maar je kunt ook elke zaterdag en zondag binnenlopen tussen 10:00 en 15:00 uur. Zij staan voor je klaar met raad, je kunt je aanmelden voor hun activiteiten en uiteraard kun je ook gewoon even gezellig een bakkie koffie komen doen of op vrijdagochtenden mee dansen.

https://ssho.nl/

Bezoek website

Deze info delen?

Back To Top