Skip to content

Naast de activiteitenkalender vind je hier nog meer tips voor voordelige of gratis uitstapjes voor kinderen tijdens de vakanties en daarbuiten.

Frans Hals Museum, Voor Kinderen Altijd Gratis!

Frans Hals Museum, voor kinderen altijd gratis!

Het Frans Hals Museum is het kunstmuseum van Haarlem. Maak kennis met – naast werk van Frans Hals, natuurlijk, een schat aan 16de- en 17de-eeuwse, moderne en hedendaagse kunst. Voor kinderen is het museum gratis en er is altijd wat te beleven, kijk maar:

Gratis Met De Bus

Gratis met de bus

Sinds dit jaar reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar in de bussen van de gebieden Haarlem-IJmond en Noord-Holland Noord helemaal gratis! Niet alleen in de vakanties, maar altijd. Vraag wel een kaartje aan de buschauffeur.

Stuif-Stuif Komt Er Weer Aan!

Stuif-Stuif komt er weer aan!

De Stuif-Stuif is Haarlems grootste, meest veelzijdige en meest toegankelijke kindervakantie-evenement voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de laatste twee weken van de zomervakantie. Het is een meerdaags is een sport-, spel- en creatief evenement waar kinderen zich de hele dag lekker kunnen uitleven.

Jeugdfilms En Activiteiten In De Zomervakantie In De Schuur

Jeugdfilms en activiteiten in de zomervakantie in de Schuur

In de zomervakantie zijn er dagelijks 3 kinderfilms te zien in de Schuur! Waaronder Dikkie Dik en de verdwenen knuffel en Inside Out 2. Ook kun je de hele vakantie lang lekker knutselen, spelen en andere leuke dingen doen bij ons gratis Schuurlab in onze foyer en ons café.

Kindervakantiekampen Van LCKV Jeugdvakanties

Kindervakantiekampen van LCKV Jeugdvakanties

Heb je zin in een weekje kamp in Nederland of misschien wel over de grens? Vanaf 8 jaar tot 18…

Triceratopsskelet In Bieb Haarlem-Centrum

Triceratopsskelet in bieb Haarlem-Centrum

Deze zomer brengt de Triceratops een bezoek aan de Bibliotheek! In 2013 deed Naturalis een opmerkelijke ontdekking: een complete kudde…

Rebup On Tour

Rebup on Tour

Sichting Rebup organiseert allerlei gratis activiteiten voor kinderen tijdens de zomervakantie, dat sluit mooi aan bij onze vakantiekalender. Bekijk de kleurige agenda hier maar eens!

HaarelemPas

HaarelemPas

Als u een laag inkomen hebt, kunt u de HaarlemPas aanvragen. Hiermee krijgt u onder andere korting op sporten, winkels en musea. Met de pas vraagt u ook gemakkelijk andere vergoedingen, toeslagen en bijzondere bijstand aan.

Voor allerlei gratis uitjes tijdens de schoolvakanties, maar ook daarbuiten!

Back To Top