Skip to content
Op op 8 november organiseert HATKA een evenement speciaal voor werkgevers in Haarlem. Het doel is het vergroten van kennis over de groeiende armoede onder werkenden, de gevolgen daarvan en het samen zoeken naar oplossingen hiervoor.
Foto: Liza Summer (pexels.com)
Foto: Liza Summer (pexels.com)

Op op 8 november 2024 vindt het evenement ‘Werknemers met geldstress’ plaats bij Het Novacollege te Haarlem. Deze interactieve bijeenkomst wordt georganiseerd door HATKA en enige partners, waaronder Gemeente Haarlem, Rotary Kennemerland en Stichting Bedrijf en Samenleving en is speciaal voor werkgevers in Haarlem. Het doel is het vergroten van kennis en bewustwording over armoede onder werkenden en het samen zoeken naar oplossingen hiervoor. Want geldzorgen bij mensen die een baan hebben komen steeds vaker voor en dat heeft tal van gevolgen, voor henzelf, voor hun gezin, maar ook voor werkgevers.

Ben jij werkgever?

Werkgevers kunnen veel betekenen voor medewerkers met geldzorgen en het gaat daarbij niet eens om geld. Signaleren en erover praten is al een enorme stap voorwaarts! Een goede tweede stap is weten waar ondersteuning te krijgen is, of ideeën voor creatieve oplossingen te vinden zijn. Er is namelijk van alles mogelijk om te voorkomen dat de problemen groter worden. Maar wat dan precies?

Wil je ook deelnemen aan dit evenement?

Jij als werkgever, manager of HR-medewerker kunt ook deelnemen aan dit evenement. Wij nodigen je er zelfs hartelijk voor uit.

Bekijk de uitnodiging

Dit bericht delen:

Back To Top